Salut i Benestar

Els meus Reptes i Programes de Salut

En funció de les dades introduïdes en el seu històric Mèdic, als usuaris se’ls proposa un Programa de Salut personalitzat, associat a uns indicadors i a uns reptes. Per incentivar la vinculació i compromís amb els plans de salut i el seguiment dels reptes, s’utilitzen les tècniques de gamificació. La consecució dels reptes li aportarà a l’usuari una sèrie de reconeixements: Rànquing, medalles, avatars, punts, descomptes, ….

Els meus Reptes col·lectius i col·laboratius

L’aplicació permet als usuaris apuntar-se a reptes individuals, col·lectius i de tipus col·laboratius, que defineix l‘Administrador del Projecte i que a més poden estar vinculats amb projectes de responsabilitat social corporativa.

El meu Seguiment

L’usuari podrà realitzar un seguiment personalitzat de totes aquelles mesures que li interessi: pes, tensió arterial, alçada … i qualsevol altra mesura que l’usuari consideri, ja que podrà donar d’alta qualsevol tipus d’indicador. Així mateix podrà veure en gràfiques les evolucions dels indicadors de salut i benestar. També rebrà missatges d’alerta, motivacionals, consells i recomanacions personalitzades. El seguiment dels mesuraments, indicadors i reptes es pot realitzar a través del web i de dispositius de registre d’activitat.

Els meus Dispositius

A més de sincronitzar-se amb les principals marques de polseres de registre d’activitat i altres dispositius mèdics i de benestar, Smart Healzy proposa la possibilitat que l’ICS ofereixi com a premi una polsera d’activitat adaptada a la imatge corporativa. La polsera registra el nombre de passos, calories cremades, distància recorreguda. A més, permetrà registrar la qualitat del nostre son.

Nutrició i menús saludables

Per mitjà d’aquesta utilitat els usuaris poden controlar i millorar la seva alimentació, seguir pautes d’alimentació saludable, conèixer els valors nutricionals dels seus menjars, etc. Totes les dades es poden registrar fàcilment i visualitzar en gràfics explicatius. Així mateix comptem amb un pla nutricional equilibrat de 6 setmanes i específics per patologies: Cardiovasculars, colesterol alt, diabetis, celiaquia, intolerància a la lactosa, etc, … + de 3000 receptes elaborades per nutricionistes, dietistes, metges i personal sanitari.

Scroll to top